Välkommen

att närvar vid vårt bröllop

Alexandra Stenvall

&

Lukas Lundman

10 februari 2018

kl 1500

S:t Olovs kyrka

Skellefteå

Boende

Behöver du någonstans att bo när du är här? Det finns lite olika alternativ. På enkelt gångavstånd från festlokalen finns det två stycken hotell.

Stiftsgården: Här finns rum i olika prisklasser, både hotell- och vandrarhemsrum.

Rum för resande: Ett ganska nytt litet hotell, granne med Lejonströmsskolan.

Känner ni att ni inte vill eller har råd att bo på hotell och inte känner någon i Skellefteåtrakten så kan ni meddela det när ni anmäler er så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa till med inhysning hos trevliga människor. Vi lovar inte att vi kan hitta boende för alla men vi gör vårt bästa.

Var är vi?

Vigseln, vilken är en vigsel med mässa, har vi i S:t Olovs kyrka, som ligger centralt, väldigt nära E4:an. Efter vigseln åker vi till Församlingsgården vid Landskyrkan. Där finns också gott om parkeringar med elstolpar till varje parkeringsplats.

Anmälan

Svara på inbjudan och berätta för oss om du kan komma eller inte genom att gå till svarsformuläret som du kommer till genom att trycka på knappen "OSA" nedan.

OSA

Våra bröllopsvär(l)dar

Här kommer en beskrivning av de två eminenta värdarna att läggas till så småningom. Men vi börjar med att helt sonika presentera deras namn och kontaktuppgifter

Emilia & Johannes Markström, tel: 070-353 96 55

Vill ni hålla tal eller hitta på något annat roligt under festen så får ni gärna anmäla det genom formuläret man kommer till med länken nedan. Skulle ni vara obekväma med att fylla i formuläret går det också bra att kontakta värdarna direkt.

Anmäl tal mm

Gåvor

Vi känner inte något särskilt behov av ting av olika slag. Däremot får ni gärna bidra med en gåva till ett gott ändamål. Som exempel kan någon av nedanstående väljas:

Klädkod

Kavaj